Comenša el porta a porta per explicar el projecte Radars
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 MARă 2020

Les persones voluntÓries del projecte Radars enceten aquesta setmana un seguit de visites porta a porta per explicar a persones grans que viuen soles, o acompanyades d'altres persones grans, el funcionament d'aquesta iniciativa i convidar-les a formar-ne part.

Les persones que formen part del voluntariat de Radars, convenientment identificades, visitaran en primera instÓncia a persones majors de 75 anys que ja han mostrat interŔs a formar part del projecte. Les pr˛ximes setmanes comenšaran a visitar a la resta de la ciutadania que, per edat i circumstÓncies, siguin susceptibles d'unir-se a Radars, si donen el seu consentiment. A PremiÓ de Mar es calcula que hi ha prop de 1.000 persones de 75 anys o mÚs en aquesta situaciˇ.

Cal recordar que el projecte Radars s'ha posat en marxa a iniciativa de l'Ajuntament i en colĚlaboraciˇ i de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona, amb l'objectiu de prevenir situacions de risc en persones grans que viuen i se senten soles. La intenciˇ Ús crear una xarxa de voluntariat que, amb el suport d'entitats, serveis i comeršos adherits al projecte, pugui fer un seguiment d'aquestes persones, fet que pot permetre detectar i prevenir situacions d'a´llament.

Les persones interessades a formar part de Radars com a voluntÓries o beneficiÓries poden adrešar-se a radars@premiademar.cat.

+info: radars.pdm.cat

^