Martí Rosselló
Escriptor i bibliotecari
Imprimir
Col·lecció local
 
"La nostra societat cada vegada arracona més els espais de silenci. Són una incomoditat per a l'esperit, que potser diria en Pla. I les biblioteques, a més de molts altres serveis, estaria bé que el mantinguessin. Un espai de silenci, encara que fos un relatiu silenci, per fer un parèntesi de tant en tant contra l'eixordadora realitat exterior, contra la impossibilitat de suportar el silenci."

Escriptor i bibliotecari de Premià de Mar, va destacar com a dinamitzador cultural i social local amb l'impuls o el suport a iniciatives com ara el projecte Taula Rodona, el Taller obert d'Expressió o el Correllengua. Articulista de El Punt, El 9Nou i La Font del Cargol, el 1992 va ser també guionista radiofònic dels programes Pànic i Inèdit de Catalunya Ràdio.

Va publicar Groc de llum (1975), Recull sense gramàtica (1977), Filmonogràfic (1980), els reculls de narracions Avui fa un any que nevava intensament (1986) i Parelles de tres (2003), la novel·la Anna K. (2000) i els reculls poètics Figures amb nom (1995) i Inventari parcial d'excuses per viure (2001).

Informació extreta d'Enciclopèdia.cat

Vídeo: Martí Rosselló, 5 anys

×  
Martí Rosselló 5 anys Martí Rosselló 5 anys

Programes Depèn 

Martí, Depèn

Obres

Anna K. marcFilmonogràficFigures amb nomAmable abisme del recordFer-ne 40

Groc de llumInventari parcialEls pastorets_marcParelles de tres

^