Préstec
Accés a més de vuit milions de documents
Imprimir
La Biblioteca
 

La biblioteca forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals  de la Diputació de Barcelona que dona accés a més de vuit milions de documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris) que es poden localitzar a l'Aladí, el catàleg col·lectiu de la Xarxa.

El préstec és gratuït i us pemet que us permet endur-vos a casa durant 30 dies naturals fins a 30 documents. Així mateix, cada usuari pot tenir en préstec digital 4 documents durant 21 dies, en el cas de diaris i revistes aquest termini pot veure's reduït. Igualment, cada usuari pot visualitzar en línia 2 pel·lícules a la setmana amb
un termini de préstec de 3 dies.  

Els documents prestats poden ser renovats fins a un màxim de tres vegades sempre que no estiguin reservats i no hagi expirat el termini de devolució.
Les renovacions es poden sol·licitar en línia a través de l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu Aladí de la XBM o a través de l'aplicació mòbil, o directament a la biblioteca per telèfon, per correu electrònic o presencialment. 

Si al catàleg Aladí trobeu un document que no està a la nostra biblioteca, podeu demanar-lo al personal de la biblioteca perquè us arribi a través del préstec interbibliotecari. Gràcies a aquest servei teniu al vostre abast el fons de les més de 226 biblioteques i 10 bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

La Xarxa de Biblioteques ofereix el servei de descàrrega d'audiollibres en mp3 i en format digital a Biblio Digital.
La bústia de retorn us facilita tornar els documents que teniu en préstec qualsevol dia i a qualsevol hora, fins i tot quan la biblioteca està tancada.
També podeu descarregar-vos  llibres electrònics des del portal Biblio Digital. S'hi pot accedir descarregant l'aplicació eBiblio disponible per iOS i Android.

La biblioteca compta amb servei de préstec d'autoservei que permet autogestionar el préstec i retorn dels documents. Per fer-ne ús, cal portar el carnet de la biblioteca per tal que l'aparell d'autopréstec en faci la lectura del codi de barres. Amb aquest sistema podeu realitzar préstecs, renovacions i consultar l'estat del vostre carnet, així com retornar els documents amb total autonomia sense passar pel taulell de préstec.

Més informació: 

Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis bibliotecaris vinculats

Preguntes freqüents del servei de préstec


Servei de préstec

^