Préstec
Accés a més de vuit milions de documents
Imprimir
La Biblioteca
 

La biblioteca forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals  de la Diputació de Barcelona que dona accés a més de vuit milions de documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris) que es poden localitzar a l'Aladí, el catàleg col·lectiu de la Xarxa.

El préstec és gratuït i us pemet que us permet endur-vos a casa durant 30 dies fins a 30 documents.

  • 15 llibres o revistes
  • 6 DVD
  • 9 CD o altres materials multimèdia

Si al catàleg Aladí trobeu un document que no està a la nostra biblioteca, podeu demanar-lo al personal de la biblioteca perquè us arribi a través del préstec interbibliotecari. Gràcies a aquest servei teniu al vostre abast el fons de les més de 226 biblioteques i 10 bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals.
Per fer ús del préstec interbibliotecari, cal que aboneu el preu públic corresponent en el moment de sol·licitar el document.

La Xarxa de Biblioteques ofereix el servei de descàrrega d'audiollibres en mp3 i en format digital a eBiblioCat.
La bústia de retorn us facilita tornar els documents que teniu en préstec qualsevol dia i a qualsevol hora, fins i tot quan la biblioteca està tancada.
També podeu descarregar-vos  llibres electrònics des del portal eBiblio Catalunya. S'hi pot accedir descarregant l'aplicació eBiblio disponible per iOS i Android.

La biblioteca compta amb servei de préstec d'autoservei que permet autogestionar el préstec i retorn dels documents. Per fer-ne ús, cal portar el carnet de la biblioteca per tal que l'aparell d'autopréstec en faci la lectura del codi de barres. Amb aquest sistema podeu realitzar préstecs, renovacions i consultar l'estat del vostre carnet, així com retornar els documents amb total autonomia sense passar pel taulell de préstec.


Servei de préstec

^