Susana Hernández
Escriptora
Imprimir
Col·lecció local
 

Vaig néixer a Barcelona, a ple estiu. Vaig passar breument per la facultat de Filosofia. Vaig estudiar Imatge i So i Integració Social. Actualment compagino estudis d'Investigació Privada i de Psicologia a la Universitat de Barcelona. He col•laborat en diversos mitjans de comunicació escrits, exercint com a crític musical i redactora d'esports, així com en mitjans radiofònics. Entre 1995 i 2007 vaig treballar com a locutora a Ràdio Canet.

He publicat la novel•la: "La Casa Roja" (Premi Ciutat de Sant Adrià 2005), "La puta que leía a Jack Kerouac" (Lesrain 2007) i "Curvas peligrosas" (Odissea Editorial 2010).  En el meu haver compten diversos premis de novel•la, relat i poesia: Premi Sant Jordi de Premià de Mar de poesia 2010 Premi Poesia Lèsbica versals 2009, Finalista Premi de novel•la Katharsis 2009, I Premi Ciutat de Sant Adrià del Besòs de novel•la 2005, Premi Contradiction 2003, Emilio Múrcia de relat 2003 (accèssit ), Premi de poesia Mizares 2003, Segon Premi Vila Sant Esteban de Gormaz 2002, i Premi de relat "Dones" de Santa Cruz de Tenerife 2001, entre d'altres.

He participat en la III edició de Getafe Negre 2010 dins de la taula rodona Collita negra: Joves Bàrbars.  El 2006 vaig ser seleccionada per la universitat d'Alacant per a participar en la VI Trobada Nacional d'Escriptors i contribuir a l'antologia poètica que es va editar posteriorment a favor de Metges sense Fronteres.

A la primavera de 2007 vaig col•laborar amb l'editorial Lesrain en el llibre de relats "El espejo de los deseos" en benefici de la lluita contra el turisme sexual de menors i la prostitució infantil. Així mateix els meus relats i poemes han estat inclosos en diferents antologies i publicacions literàries.

Actualment col•laboro en diverses publicacions i mitjans com a crítica literària i redactora.

^