Comunicat de l'Equip de Govern juntament amb els grups municipals de PSC i Ciutadans de suport al personal dels Serveis Socials
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 MAIG 2020

Amb motiu d'algunes afirmacions sobre la professionalitat dels Serveis Socials de l'Ajuntament de PremiÓ de Mar que s'han produ´t coincidint amb els ˙ltims casos de desnonament, els grups municipals de JxCAT-PDeCAT, PSC-UxP-CP i Cs manifesten el segŘent:

  • Subratllem el compromÝs i la professionalitat del personal de Serveis Socials, alhora que els transmetem el nostre suport en uns moments tan difÝcils com els actuals, quan estan responent amb una gran professionalitat, responsabilitat i implicaciˇ davant d'una situaciˇ d'emergŔncia tan greu com la que vivim.
  • Com a administraciˇ p˙blica, som conscients que els serveis socials sˇn una part essencial del nostre sistema de protecciˇ social i drets civils, i per tant cal que continuem treballant en el seu desenvolupament i potenciant les diferents figures professionals de l'Ómbit i dedicant-hi tots els recursos necessaris, i cal tambÚ que treballem perquŔ aquest servei tingui el reconeixement social que es mereix.
  • Recordem que en tots els casos de persones o famÝlies amb vulnerabilitat se segueixen els protocols d'actuaciˇ establerts amb la mÓxima professionalitat i es fa un treball de seguiment individualitzat per a cada cas, vetllant en tot moment per garantir els drets de les persones afectades.
  • Tots aquells casos que es tracten des de Serveis Socials requereixen una mÓxima confidencialitat i protecciˇ de dades i, per tant, el silenci informatiu es fa especialment necessari.
  • Les situacions que sˇn tractades des de l'Ómbit judicial requereixen i exigeixen de la mateixa confidencialitat i respecte envers l'˛rgan judicial.
  • Els grups municipals signants ens comprometem a no difondre cap mena d'informaciˇ que posi en dubte la imatge del personal de Serveis Socials i els encoratgem a continuar treballant amb la mÓxima professionalitat, tal com han estat fent fins ara.

GrÓcies a tot l'equip professional dels serveis socials de PremiÓ de Mar.

^