2020 | El Maresme es mou per la sostenibilitat
Amb el compromís de motivar a la ciutadania en temes cabdals com la millora del medi ambient i la sostenibilitat en clau local
Imprimir
Col·lecció local
 

Les Biblioteques del Maresme presenten la guia de recursos del 2020, El Maresme es mou per la sostenibilitat, amb el compromís de motivar a la ciutadania en temes tan cabdals com la millora del medi ambient i la sostenibilitat en clau local.

Guia de recursos - El Maresme es mou per la sostenibilitat

Les Biblioteques del Maresme presenten la guia de recursos del 2020, El Maresme es mou per la sostenibilitat, amb el compromís de motivar a la ciutadania en temes tan cabdals com la millora del medi ambient i la sostenibilitat en clau local. La guia està disponible a les Biblioteques del Maresme, i també en versió digital a través d'una aplicació per a dispositius mòbils.
El Maresme és una comarca ecològicament molt diversa i amb una ciutadania preocupada per la millora del medi compartit. Aquesta guia recull propostes molt diverses, com ara la connexió de la biodiversitat forestal amb la urbana, el consum responsable de recursos, l'increment de la recollida selectiva de residus, l'aprofitament de l'aigua o l'eficiència energètica, entre d'altres. Totes les iniciatives representen implicacions personals amb visió cívica per la millora de la vida col·lectiva en una comarca molt acollidora. Cada projecte o proposta s'emmarca dins d'un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per les Nacions Unides, per prendre consciència social sobre la necessitat de protegir el medi ambient i adquirir uns hàbits de vida més sostenibles.
La guia compta amb uns codis QR que enllacen als vídeos de les iniciatives que es recullen, i que mostren aspectes més específics i concrets de totes elles.


Vegeu el vídeo sobre la futura xarxa verda municipal de Premià de Mar presentada a la guia:

×  
Premià de Mar - La xarxa verda urbana: els corredors verds i les zones pulmóPremià de Mar - La xarxa verda urbana: els corredors verds i les zones pulmó

Al final de la guia, a la bibliografia, s'han recollit tots els materials relacionats amb propostes relacionades amb el medi ambient, la sostenibilitat i l'ecologia, que es troben a les biblioteques municipals, així com un recull d'altres fonts d'informació local a la xarxa sobre aquesta temàtica. Finalment, també hi ha la versió digital, Bibliosmaresme, accessible des de Google Play i Apple Store, tant per a tauletes tàctils com per a telèfons mòbils.

^