Campanya L'Euro solidari de suport al DISA PremiÓ
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
31 AGOST 2020

Del 4 al 12 de setembre tindrÓ lloc a PremiÓ de Mar la campanya L'Euro solidari de suport al banc d'aliments DISA PremiÓ.

La campanya, que compta amb el suport de l'Ajuntament, tindrÓ per escenari els comeršos, supermercats, bars i restaurants de la vila. En aquests indrets, els clients podran trobar guardioles on podran fer donatius perquŔ, des del DISA, es puguin adquirir aliments i productes d'higiene que desprÚs seran lliurats a les famÝlies necessitades de PremiÓ de Mar i de PremiÓ de Dalt.

A diferŔncia d'ocasions anteriors, en aquesta campanya no es posaran caixes per recollir els aliments i productes d'higiene sinˇ guardioles perquŔ els clients hi dipositin diners amb els quals adquirir aquests productes. Els responsables de la campanya han decidit optar per aquest format per considerar-lo mÚs segur davant la persistŔncia de la crisi de la COVID-19.

Cal recordar que el centre de distribuciˇ d'aliments DISA PremiÓ dona servei, des de la parr˛quia de Santa Maria, a les famÝlies necessitades de PremiÓ de Mar i PremiÓ de Dalt grÓcies a la tasca d'un centenar de voluntaris provinents, entre d'altres, de CÓritas PremiÓ, l'assemblea local de la Creu Roja, i l'esglÚsia evangŔlica de PremiÓ de Mar.

A mÚs de l'Ajuntament, la campanya compta amb el suport de diverses entitats de la vila.

Campanya L'Euro Solidari

^