Aprovada la constituciˇ de la taula pel Pacte per la reactivaciˇ social i econ˛mica de PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 SETEMBRE 2020

El ple ordinari de setembre, reunit dimecres 23 en sessiˇ telemÓtica, va aprovar la creaciˇ de la taula pel Pacte per la reactivaciˇ social i econ˛mica de PremiÓ de Mar.

El nou ens, de carÓcter transversal, tÚ per objectiu fer una diagnosi sobre la situaciˇ actual de la vila en el marc de la pandŔmia de la COVID-19 en els Ómbits econ˛mic, social i sanitari, i aportar les mesures necessÓries per procurar la reactivaciˇ socioecon˛mica del municipi, especialment pel que fa a les necessitats de les famÝlies, els comeršos, els aut˛noms i les empreses.

La diagnosi ha d'estar enllestida en el que queda de l'any 2020 i les mesures es posaran en prÓctica en el que resta d'any i al llarg de 2021.

La taula es dividirÓ en tres grups de treball: PolÝtiques socials i de Protecciˇ social (igualtat, drets socials, inclusiˇ social i habitatge), Reconstrucciˇ econ˛mica (protecciˇ del comerš local, ajuts a la PIME, economia social, polÝtiques actives d'ocupaciˇ), i Sanitat i Salut p˙blica (sanitat, salut p˙blica i residŔncies de la gent gran).
Les conclusions de cada grup de treball es treballaran durant el mes d'octubre i hauran de ser ratificades per la taula i validades i quantificades tŔcnicament, de manera que es puguin incloure al pressupost municipal de 2021.    

Formaran part de la taula representants de tots els grups municipals i de les diverses taules de treball engegades a l'Ajuntament, agents econ˛mics, socials, sanitaris, culturals i esportius de la vila, comunitat educativa, associacions de ve´ns, sindicats, tercer sector i entitats.

La constituciˇ de la taula pel Pacte per la reactivaciˇ social i econ˛mica de PremiÓ de Mar es va aprovar amb els vots a favor dels grups municipals de JxCAT-PDeCAT, PSC-UxP-CP i C's, les abstencions d'ERC-JxP-AM i CP-AMUNT i els vots en contra de PECP.  

^