Suport municipal al sector de la restauració
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 DESEMBRE 2020

L'Ajuntament ha mostrat el seu suport al sector de la restauració de la vila, un dels que més estan patint les conseqüències econòmiques de la pandèmia de la COVID-19, que l'ha obligat a passar períodes de tancament i restriccions d'horaris i d'aforament de clientela.

En concret, el consistori durà a terme de forma immediata un seguit d'accions que tindran per objectiu millorar la situació dels propietaris de bars i restaurants amb terrasses de la vila, sempre tenint en compte el context de la pandèmia. D'altra banda, al llarg de 2021 es treballarà sobre l'ordenança que regula les activitats de restauració de manera que afavoreixi el sector tant com sigui possible. Finalment, hi ha el compromís que la nova normativa sortint d'aquest procés s'aplicarà de la mateixa manera a tots els establiments.

Recentment, el primer tinent d'alcalde David Gutiérrez va celebrar una reunió telemàtica amb restauradors del carrer d'Enric Granados que li van traslladar les seves demandes respecte a l'ús de les terrasses i la normativa que el regula. Va ser en el marc d'aquesta trobada que el regidor va explicar als restauradors la regulació existent, recollida en la corresponent ordenança, i es va oferir a mantenir el diàleg amb el col·lectiu per trobar solucions que permetin reactivar l'activitat del sector, sempre dins de la legalitat vigent i de les competències municipals.

Cal recordar que el sector de la restauració és un dels que rep atenció dins del Pacte per la reactivació social i econòmica de Premià de Mar que concreta les mesures necessàries per a la recuperació social i econòmica del municipi.

^