S'activen nous serveis de suport psicol˛gic per a persones afectades per la COVID-19
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 GENER 2021

L'Ajuntament posa en marxa dos nous serveis de suport psicol˛gic per a persones que s'hagin vist afectades emocionalment per la COVID-19. Els serveis es presten a persones derivades des dels Serveis socials municipals mitjanšant el suport de la Fundaciˇ Hospital.

El primer d'aquests serveis presta ajuda psicol˛gica telef˛nica a persones grans que viuen soles i que presenten problemes emocionals o de vulnerabilitat vinculats a la pandŔmia. Una psic˛loga especialista en aquesta franja d'edat contactarÓ diversos cops a la setmana amb persones amb aquest perfil. Fetes aquestes primeres trucades,  es farÓ una valoraciˇ de cada cas per si s'han de fer mÚs sessions telef˛niques o bÚ derivar el cas a un altre servei.

L'altre servei ofereix suport psicol˛gic presencial a persones que pateixen afectacions emocionals vinculades amb la Covid-19. Aquest suport es presta de forma individual a persones que pateixen algun tipus de desajust emocional o de vulnerabilitat a partir de circumstÓncies derivades de la pandŔmia. En concret, s'ofereixen tractaments individuals, de forma preferentment presencial, tot i que tambÚ es considerarÓ la possibilitat de crear grups de suport per edats i temÓtiques d'afectaciˇ a partir de les aportacions dels usuaris que hagin rebut el suport individual.

Aquests serveis formen part de les mesures contemplades dins del Pacte per la reactivaciˇ social i econ˛mica de PremiÓ de Mar que tÚ per objectiu atendre les persones, les famÝlies, els comeršos, els aut˛noms i les empreses mÚs afectades per la pandŔmia de la Covid-19.

^