Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
21 GENER 2021

L'Ajuntament disposa d'una nova aplicació per a telčfons intel·ligents que permet, entre altres accions, contactar directament amb la Policia local davant de qualsevol situació d'emergčncia.                                                                    

L'aplicació duu per nom M7 Citizen Security i disposa de quatre botons a la portada. El primer d'ells envia directament a la Policia Local un missatge d'emergčncia que inclou la ubicació del telčfon intel·ligent des del qual s'envia el missatge, si s'ha activat aquesta funció. El segon botó permet enviar quatre tipus diferents de missatges: d'emergčncia mčdica, d'incendi o accident, d'atracament o amenaēa i d'assetjament. El tercer botó permet comunicar una incidčncia no urgent tot omplint un formulari des del mateix aparell. Finalment, el quart botó inclou altres opcions com el telčfon d'informació de la Policia o la programació d'alertes preventives, entre d'altres.

Per poder fer servir aquesta aplicació, cal fer una inscripció prčvia tot omplint un formulari de dades personals. Un cop verificades les dades, l'aplicació ja permet l'enviament de missatges d'emergčncia que seran rebuts a la centraleta de la Policia Local.

L'aplicació M7 Citizen Security pot descarregar-se gratuļtament en les seves versions per a Android i per IOS.