Una nova app permet contactar amb la Policia local en cas d'urgŔncia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
21 GENER 2021

L'Ajuntament disposa d'una nova aplicació per a telèfons intel·ligents que permet, entre altres accions, contactar directament amb la Policia local davant de qualsevol situació d'emergència.                                                                    

L'aplicació duu per nom M7 Citizen Security i disposa de quatre botons a la portada. El primer d'ells envia directament a la Policia Local un missatge d'emergència que inclou la ubicació del telèfon intel·ligent des del qual s'envia el missatge, si s'ha activat aquesta funció. El segon botó permet enviar quatre tipus diferents de missatges: d'emergència mèdica, d'incendi o accident, d'atracament o amenaça i d'assetjament. El tercer botó permet comunicar una incidència no urgent tot omplint un formulari des del mateix aparell. Finalment, el quart botó inclou altres opcions com el telèfon d'informació de la Policia o la programació d'alertes preventives, entre d'altres.

Per poder fer servir aquesta aplicació, cal fer una inscripció prèvia tot omplint un formulari de dades personals. Un cop verificades les dades, l'aplicació ja permet l'enviament de missatges d'emergència que seran rebuts a la centraleta de la Policia Local.

L'aplicació M7 Citizen Security pot descarregar-se gratuïtament en les seves versions per a Android i per IOS.

^