Dària Ferrando
Poeta
Imprimir
Col·lecció local
 

"Soc la Dària Ferrando i Ferran. Vaig néixer el 20 de juliol de 1943  a Premià de Mar, filla d'un pare que feia versos i d'una mare que era una gran lectora. Jo des dels 6 anys que dic poseia. Als anys 60 vaig fer molt de treatre a l'Amistat i al Patronat.

Després vaig fer lectura al teatre Lliure de Barcelona i allà vaig decidir portar-lo a Premià,  dirigint  20 anys lectures dramatitzades amb un àmpli ventall d'autors com Josep Mª Benet i Jornet, Josep Mª de Sagarra, Mercè Rodoreda, Joan Oliver, però també Arthur Miller, Luigi Pirandello o Graham Green.

He col·laborat amb Ràdio Premià de Mar varies vegades, encara ara faig una col·laboració d'un poema cada dissabte. També l'any 1988 vaig editar el primer llibre Poesies i l'any 2008 el meu segon llibre de poesies que se'n diu 57 llunes i un bat de sol. Durant 21 anys vaig cantar a la Coral L'Amistat de Premià de Mar i 19 anys a la Coral Mata de Jonc de Barcelona. L'any 1992 vaig tenir l'honor i el privilegi de fer el pregó de la Festa Major."

 

^