Carme H. Santamaria
Psicopedagoga, logopeda i escriptora
Imprimir
Col·lecció local
 

Em dic Carme, sóc psicopedagoga, logopeda, psicomotricista i terapeuta familiar.

En aquests moments estic jubilada, però continuo desenvolupant la meva professió en un voluntariat amb nens en risc d'exclusió social al Raval de Barcelona.

Cap els anys 70 vaig venir a viure a Premià, on he residit de manera intermitent, amb llargues estades a l'estranger i a Tarragona. Tinc una segona pàtria a l'Aragó, a la zona de la Serra de Gúdar, on passo tres o quatre mesos a l'any.

La meva passió des de petita ha estat la literatura. Sóc lectora a temps complet, escriptora sempre que puc i estudiosa de la història.

He publicat contes i relats curts i una novel·la Tras la Celosía, ambientada a l'Aragó a 1496, el que m'ha obligat a fer una investigació profunda de l’època i el lloc.

També he col·laborat en el llibre de relats Narinan. Escrit en català i publicat per l'ONG Narinan. És un conjunt de relats sobre nens en risc a Barcelona, escoles, mestres i voluntaris. La intenció és donar a conèixer l'associació, fer visible la pobresa i al mateix temps entretenir el lector amb una sèrie de relats que van des del drama de la immigració fins al sentit de l'humor amb situacions de caràcter obertament satíric.

^