Nova campanya d'informació del projecte Radars
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 ABRIL 2021

Aquests dies, el projecte Radars pren una nova embranzida amb la posada en funcionament d'una nova campanya d'informació a domicili. Durant la campanya, en la línia de l'encetada el març de l'any passat i que va quedar estroncada pel confinament, les i els voluntaris de Radars s'adreçaran a persones grans que viuen soles, o bé acompanyades d'altres persones grans, per explicar-les el funcionament del projecte i convidar-les a formar-ne part.                                                                                
Cal recordar que Radars és un projecte impulsat des de l'Ajuntament. El seu objectiu és, des de la proximitat i mitjançant la creació d'una xarxa de ciutadanes i ciutadans voluntaris, comerços i entitats, respondre a les necessitats de les persones més grans de 75 anys que viuen soles a casa seva, o bé acompanyades d'una altra persona gran.

Per formar part de la comunitat de RADARS, es pot escriure a l'adreça electrònica radars@premiademar.cat, o bé acostar-se al Centre Cívic que hi ha als baixos de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, els dilluns i dimarts al matí o els dijous a la tarda.

En podeu obtenir més informació al web radars.pdm.cat.

^