El servei de teleassistŔncia domiciliÓria passa a ser gratu´t
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 SETEMBRE 2021

El servei de teleassistŔncia domiciliÓria que es presta a PremiÓ de Mar ja estÓ exempt de copagament per part dels usuaris i usuÓries.

El ple ordinari de l'Ajuntament del 21 de juliol va aprovar provisionalment la modificaciˇ de l'ordenanša que regula el preu p˙blic de la prestaciˇ de Servei d'atenciˇ domiciliÓria, de manera que el servei de teleassistŔncia a domicili quedava exempt de copagament. La modificaciˇ, que va ser aprovada amb el suport de tots els grups municipals, suprimia el preu de 7,21 € al mes, corresponent al 53,68 % de l'indicador de referŔncia, que es cobrava fins al moment per aquest servei.

D'altra banda, l'ordenanša mantÚ el preu p˙blic del Servei bÓsic d'ajuda a domicili, en el qual intervenen professionals que duen a terme tasques assistencials a les persones i de suport a la neteja i l'ordre domŔstic.

L'aprovaciˇ provisional d'aquest punt del ple de juliol va esdevenir definitiva recentment i, des de fa uns dies, el servei de teleassistŔncia a PremiÓ de Mar ja no implica copagament.

El servei de teleassistŔncia estÓ adrešat a persones majors de 80 anys o menors amb problemes de salut que puguin presentar un informe acreditatiu.

Per solĚlicitar el servei, es pot demanar cita prŔvia trucant al telŔfon 93 741 74 04 o escrivint a l'adreša electr˛nica serveissocials@premiademar.cat

^