L'assoliment del Pacte per la reactivació social i econòmica arriba al 52%
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 OCTUBRE 2021

El Pacte per a la reactivació social i econòmica ha superat ja la barrera del 50% en l'assoliment global dels seus objectius. En concret el percentatge se situa en el 52,1%.

En el desglossament dels objectius assolits destaca el 68,1% en les polítiques de Reactivació econòmica, seguides de les polítiques de Sanitat i Salut públiques, amb el 51.5% i les de Protecció social, amb el 40,5%. La ciutadania pot consultar el retiment de comptes en cada àmbit des del web municipal.

Cal recordar que el Pacte per la reactivació Social i Econòmica té per objectiu impulsar la reactivació socioeconòmica de Premià de Mar, atenent de forma especial a les famílies, els comerços, les persones autònomes i les empreses que més han patit la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19.

El document, en el qual es va començar a treballar ara fa un any, inclou una diagnosi, i una relació de programes i accions que s'han de dur a terme, algunes de les quals de manera urgent i que ja s'estan aplicant.

El Pacte, per al qual s'han previst un total de 4.466.107 € se centra en tres eixos: el Social, amb una valoració econòmica de 2.028.319 €; el de la Reactivació Econòmica amb 1.069.652 €; i el de la Salut Pública, amb una valoració d'1.368.136 €.

El document va ser aprovat pel ple municipal amb els vots favorables de JxCAT-PDeCAT, PSC-UxP-CP i Cs. Els grups municipals d'ERC-JxP-AM, CP-AMUNT i PECP hi van votar en contra.

^