Formularis
La Rússia de Putin: claus geopolítiques”
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Àgora, espai de debat - Àgora, espai de debat "La Rússia de Putin: claus geopolítiques”
Places limitades, per ordre d'inscripció
Formularis
15 FEBRER 2022

Sota la fèrria direcció de Putin, Rússia es mostra cada cop més agressiva, fins al punt d'arribar a les portes d'un possible conflicte bèl·lic de grans dimensions. Paral·lelament, la democràcia, les llibertats i els drets humans hi reculen més i més... sense que això sembli anar en detriment del suport popular a aquest dirigent. Però, quines són les claus d'aquesta situació? Què hi ha al darrera del comportament del govern rus? I, sobretot, per què rep el suport d'una part molt important de la població d'aquell país?

1 de març a les 18 h 


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
Les places són limitades. En cas que no pugueu assistir, preguem ens aviseu per tal d'oferir la plaça a una altra persona que estigui en llista d'espera.


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment. tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament  que és recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^