Formularis
Premiart: Sala d'exposicions municipal
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari de reserva: Premiart, sala d'exposicions municipals
Formularis
 
Plegar/desplegarDades del sol·licitant:
*
*
*
*
*
*
Plegar/desplegarDades de l'exposició:
*
*
*
*
Es vols realitzar inauguració?
*
*

Aquest document formalitza la sol·licitud per exposar de l'entitat o persona que el realitza i, en cap cas suposa l'acceptació de la demanda d'espais realitzada. 
La regidoria de cultura notificarà als interessats la resolució de la sol·licitud per correu electrònic i podrà conservar la informació per a futures exposicions.


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud de reserva. En el cas de tenir el vostre consentiment. tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que és recullin o captin imatges d'aquesta exposició, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges de l'exposició, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^