Constitu´da la Taula de Discapacitat de PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2024

Aquest vespre ha tingut lloc a l'Ajuntament l'acte de constituciˇ de la Taula de Discapacitat de PremiÓ de Mar. En l'acte, que ha estat presidit per l'alcalde Rafa Navarro, pel primer tinent d'alcalde Pep RipollŔs i per la regidora de Serveis Socials, Discapacitat i Autonomia Personal Cesca DomŔnech, s'han explicat als presents les actuacions fetes fins al moment en aquesta matŔria, com les millores en l'accessibilitat a la via p˙blica, als parcs o en els Ómbits de l'ensenyament o la cultura.

TambÚ s'han presentat les lÝnies d'acciˇ de la regidoria de Discapacitat, de nova creaciˇ en aquest mandat per voluntat de l'equip de govern, ja que Ús de competŔncia no obligat˛ria. Entre aquestes lÝnies, i tal com indicava la mociˇ que va portar a l'aprovaciˇ en el ple de la constituciˇ d'aquesta taula, hi ha el desplegament d'un punt d'atenciˇ a les persones amb discapacitat a la ciutat, establir canals de comunicaciˇ entre l'Ajuntament i les entitats d'aquest Ómbit, fer de PremiÓ de Mar una ciutat de referŔncia en l’Ómbit de l'accessibilitat fÝsica i cognitiva, programar activitats de sensibilitzaciˇ i informaciˇ entorn de la discapacitat i l'autonomia personal i revisar, ampliar i millorar els serveis destinats a les persones amb discapacitat a PremiÓ de Mar.

La constituciˇ de la Taula de la Discapacitat de PremiÓ de Mar durant l'any 2024, l'acte que s'ha fet avui, era el primer punt d'aquella mociˇ.

Finalment, avui s'ha reforšat l'Ómbit d'escolta i participaciˇ per a les entitats i les persones amb discapacitat de la ciutat.

En l'acte d'avui hi ha participat grups municipals, tŔcnics de diferents Órees, i entitats i persones amb discapacitat.

Cal recordar que la creaciˇ de la Taula de Discapacitat de PremiÓ de Mar es va aprovar en el ple ordinari de novembre passat a partir d'una mociˇ presentada per la totalitat dels grups municipals.

^