Elena Gadel, Laura Garriga, Roger Mas i Maria Lamata, protagonistes de les Nits de Veu 2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
17 MAIG 2024

El divendres 19 i el dissabte 20 de juliol se celebrarà la quarta edició del cicle Nits de Veu. Enguany, aquestes vetllades musicals d'estiu, que inclouen l'opció de sopar, comptaran amb la participació de la cantant i actriu barcelonina Elena Gadel i de la vallesana Laura Garriga, el divendres, i de Roger Mas, cantautor solsonenc, i de la mataronina Maria Lamata, el dissabte.

En aquesta quarta edició, les Nits de Veus canvia d'escenari: deixen enrere el jardí de Can Maristany, seu de l'Escola Municipal de Música, i passaran a celebrar-se al pati de l'escola La Lió.

Les entrades tenen un preu de 10 € en la venda anticipada i de 12 € el mateix dia dels concerts, per a cada una de les dues jornades el cicle. En cas de voler incloure el sopar, el preu de l'entrada serà de 23 € i s'haurà d'adquirir quan es compri l'entrada anticipada. També hi haurà opció de sopar un menú vegà. Els infants fins a 12 anys tindran entrada gratuïta als concerts. En cas de voler sopar, podran adquirir el tiquet per a un menú especial, de forma anticipada, i a un preu reduït de 8 €.

Trobareu tota la informació de les Nits de Veu a l'espai web del cicle.

^