Formularis
suc de contes
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Hora del conte, "Jo no tinc siri"
Places limitades, per ordre d'inscripció
Formularis
22 FEBRER 2022

“Carregada de l'energia que em dóna el suc de contes acabat d'esprémer i que tant m'agrada compartir amb petits i grans, torna l'hora del conte”.

La tortuga Clementina, el lleó Ernest, la Marta i en Max amb els seus dubtes, ens faran reflexionar sobre la igualtat de gènere.

Adequat per a infants a partir de 4 anys.

8 de març a les 17:30


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*Data de naixement: ( - - )
*
*
Les places són limitades. En cas que no hi pugueu assistir, preguem que ens aviseu per tal d'oferir la plaça a una altra persona que estigui en llista d'espera.


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment. tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament  que és recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^