Fue: Finestreta Única Empresarial
Portada Finestreta Única Empresarial
Perfil web
Botķ que mostra/amaga menú lateral
Finestreta Única Empresarial

L´Ajuntament de Premiā de Mar s´ha adherit a la Finestreta Única Empresarial (FUE), per tal que els trāmits relacionats amb la implantaciķ de les activitats es puguin realitzar de manera telemātica, i per tal de donar compliment a la Llei 16/2015, del 21 de juliol, de simplificaciķ de l'activitat administrativa de l'Administraciķ de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econōmica.

La Finestreta Única Empresarial (FUE) és el punt de referčncia únic dels emprenedors, empresaris i intermediaris en la seva relaciķ amb l'Administraciķ.

És l'espai físic o virtual des d'on podeu fer totes les gestions necessāries per desenvolupar la vostra activitat, amb independčncia de l'Administraciķ responsable.

Pla FUE 2019

Pla FUE 2019

Fitxer: ResumPlaFUE2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 22
Mida: 1,69 MB

.

Enllaįos d'interčs:
 
 
Trāmits Online
Tots els trāmits online amb l'Ajuntament de Premiā de MarMés informaciķ...
Trāmits gencat
Informaciķ sobre trāmits de la GeneralitatMés informaciķ...
Assessor d'activitats
A continuaciķ teniu el cercador que us permetrā cercar l'activitat. Ho podeu fer de dues formes diferents, cercant per paraula/es que l'identifiquen, o alternativament podeu utilitzar la cerca progressiva per llistat d'activitats.Més informaciķ...
Canal Empresa Generalitat
Cerqueu el tema del vostre interčs. Per exemple:  carnets instalˇladors,  formularis,  certificat energčtic,  obertura centre de treball  ...Més informaciķ...
 
^