Fue: Finestreta ┌nica Empresarial
Portada Finestreta ┌nica Empresarial
Perfil web
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Finestreta ┌nica Empresarial

L'Ajuntament de PremiÓ de Mar s'ha adherit a la Finestreta ┌nica Empresarial (FUE), per tal que els trÓmits relacionats amb la implantaciˇ de les activitats es puguin realitzar de manera telemÓtica, i per tal de donar compliment a la Llei 16/2015, del 21 de juliol, de simplificaciˇ de l'activitat administrativa de l'Administraciˇ de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econ˛mica.

La Finestreta ┌nica Empresarial (FUE) Ús el punt de referŔncia ˙nic dels emprenedors, empresaris i intermediaris en la seva relaciˇ amb l'Administraciˇ.

╔s l'espai fÝsic o virtual des d'on podeu fer totes les gestions necessÓries per desenvolupar la vostra activitat, amb independŔncia de l'Administraciˇ responsable.

Pla FUE 2019

Pla FUE 2019

Fitxer: ResumPlaFUE2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 22
Mida: 1,69 MB

.

Enllašos d'interŔs:
 
 
TrÓmits Online
Tots els trÓmits online amb l'Ajuntament de PremiÓ de MarMÚs informaciˇ...
TrÓmits gencat
Informaciˇ sobre trÓmits de la GeneralitatMÚs informaciˇ...
Assessor d'activitats
A continuaciˇ teniu el cercador que us permetrÓ cercar l'activitat. Ho podeu fer de dues formes diferents, cercant per paraula/es que l'identifiquen, o alternativament podeu utilitzar la cerca progressiva per llistat d'activitats.MÚs informaciˇ...
Canal Empresa Generalitat
Cerqueu el tema del vostre interŔs. Per exemple:  carnets instalĚladors,  formularis,  certificat energŔtic,  obertura centre de treball  ...MÚs informaciˇ...
 
^