Fue: Finestreta Única Empresarial
Portada Finestreta Única Empresarial
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Finestreta Única Empresarial

L'Ajuntament de Premià de Mar s'ha adherit a la Finestreta Única Empresarial (FUE), per tal que els tràmits relacionats amb la implantació de les activitats es puguin realitzar de manera telemàtica, i per tal de donar compliment a la Llei 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica.

La Finestreta Única Empresarial (FUE) és el punt de referència únic dels emprenedors, empresaris i intermediaris en la seva relació amb l'Administració.

És l'espai físic o virtual des d'on podeu fer totes les gestions necessàries per desenvolupar la vostra activitat, amb independència de l'Administració responsable.

Pla FUE 2019

Pla FUE 2019

Fitxer: ResumPlaFUE2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 22
Mida: 1,69 MB

.

Enllaços d'interès:
 
 
Tràmits Online
Tots els tràmits online amb l'Ajuntament de Premià de MarMés informació...
Tràmits gencat
Informació sobre tràmits de la GeneralitatMés informació...
Assessor d'activitats
A continuació teniu el cercador que us permetrà cercar l'activitat. Ho podeu fer de dues formes diferents, cercant per paraula/es que l'identifiquen, o alternativament podeu utilitzar la cerca progressiva per llistat d'activitats.Més informació...
Canal Empresa Generalitat
Cerqueu el tema del vostre interès. Per exemple:  carnets instal·ladors,  formularis,  certificat energètic,  obertura centre de treball  ...Més informació...
 
^