Àrees
Tipus d'actes
DataEls jueus als regnes catalans medievals
Conferència a càrrec de Maria Josep Estanyol. Llicenciada en Filosofia i Lletres i Doctora en Filologia Semítica per la Universitat de Barcelona
El paper dels jueus als regnes catalans medievals ha estat pràcticament desconegut i, en canvi, va ser molt important des del punt de vista cultural com polític i econòmic.

Podem presumir d'haver tingut grans filòsofs, teòlegs, poetes, científics, i també administradors, ambaixadors, traductors i molts jueus dedicats a la política que varen ser el motor dels regnes catalans en època medieval. Però gairebé tots ells han quedat en l'oblit en els llibres d'història.
Maria Josep Estanyol aporta en la seva conferència la seva particular visió i coneixements per tal de reivindicar el paper essencial que va desenvolupar aquest col·lectiu.

Per poder assistir a les classes del curs que organitza l'Aula A12 cal estar prèviament inscrit (trucant al 937510145)

Lloc Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, Carretera de Vilassar de Dalt, 100
Ho organitza A12 Estudis i Recerca Interuniversitària. La Universitat de l'Experiència de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna)
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^