Es presenta el llibre "Can Ferrerons. Una vil·la romana", tercer volum de la col·lecció "Arrela't Descoberta"
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
21 ABRIL 2022

Demà divendres, 22 d'abril, es presenta en un acte al Museu Romà el llibre "Can Ferrerons. Una vil·la romana", el tercer de la col·lecció "Arrela't Descoberta" dedicada al patrimoni de Premià de Mar.

El llibre, que es presenta com un volum de coneixements sobre la vil·la romana i, per tant, està adreçat a tots els públics, compta amb textos de la premianenca Marta Luna, professora de literatura infantil a l'Escola d'Escriptura i Humanitats de l'Ateneu Barcelonès, i amb les il·lustracions del dibuixant David Bernad.

Cal recordar que "Arrela't descoberta" és una col·lecció de llibres lligada al projecte "Arrela't" de difusió del patrimoni de la vila, i està pensada com a eina perquè les escoles puguin desenvolupar millor els elements patrimonials sobre els quals treballen. En aquest sentit, totes les escoles adherides al projecte rebran exemplars del nou llibre que, d'altra banda, ja es pot trobar a la venda a les llibreries de Premià de Mar a un preu de 7 €.

Els dos volums anteriors de la col·lecció "Arrela't descoberta" són "Can Manent, una història premianenca", publicat el 2019, i "Les cases de cos", que va veure la llum el 2020.

La presentació del llibre "Can Ferrerons. Una vil·la romana", tindrà lloc demà divendres a les 19 h al Museu Romà i anirà a càrrec dels mateixos autors. Durant l'acte es podrà visitar el jaciment de la vil·la romana.

Portada llibre "Can Ferrerons. Una vil·la romana"

^