El patrimoni de la vila protagonitza una nova col·lecció de llibres
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 GENER 2019

Sota el títol d'Arrela't descoberta, l'Ajuntament ha posat en marxa una nova col·lecció de publicacions que té el patrimoni de Premià de Mar com a centre d'interès. Els llibres estan adreçats a tots els públics i tenen com a objectiu la difusió del coneixement dels elements patrimonials més destacats amb què compta la vila.

El primer volum de la col·lecció gira entorn de la masia de Can Manent, la primera masia de Premià de Mar de la qual se'n té documentació i que tot just acaba de complir 400 anys d'existència. La publicació porta per títol Can Manent, una història premianenca i explica els inicis de la masia, però també els de Premià de Mar i la seva evolució fins a l'actualitat, tot fent un repàs al poble, la seva gent i la seva manera de viure. Aquest primer llibre de la col·lecció ha estat escrit per Marta Luna, premianenca i professora de literatura infantil a l'Escola d'Escriptura i Humanitats de l'Ateneu Barcelonès, mentre que les il·lustracions han anat a càrrec del dibuixant Ferran Costa, manresà però molt vinculat a Premià de Mar. 

La intenció és que la nova col·lecció de contes reforci el projecte Arrela't, encetat l'any 2016 des de la regidoria de Cultura, mitjançant el qual es difon entre els alumnes de les escoles de la vila el patrimoni històric i cultural premianenc. Totes les escoles que participen en l'Arrela't rebran exemplars d'aquest primer volum de la nova col·lecció.

^