Es publica Les cases de cós, segon llibre de la col·lecció Arrela't descoberta
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 NOVEMBRE 2020

Ja es pot trobar a les llibreries premianenques Les cases de cós, el segon llibre de la col·lecció Arrela't descoberta sobre el patrimoni de Premià de Mar que edita l'Ajuntament.

El llibre compta amb text de la premianenca Marta Luna, professora de literatura infantil a l'Escola d'Escriptura i Humanitats de l'Ateneu Barcelonès, i amb les il·lustracions del dibuixant manresà Ferran Costa, molt vinculat a Premià de Mar. Es tracta dels mateixos autors del primer volum de la col·lecció, Can Manent, una història premianenca, publicat el març de 2019.

Com el seu títol indica, Les cases de cós tracta sobre les diferents tipologies d'aquest tipus de construcció, tan característic del nucli antic de la vila, tot i que també són habituals a diversos municipis de la comarca.

La col·lecció Arrela't descoberta s'adreça a tota la família, tot i que està específicament pensada per als alumnes de les escoles de primària. El seu objectiu és  el de reforçar el projecte pedagògic Arrela't de difusió dels patrimonis històric i cultural de Premià de Mar. Precisament, els pròxims dies l'Ajuntament lliurarà exemplars de Les cases de cós a les escoles de primària de la vila adherides al projecte.

A les llibreries, Les cases de cós es pot adquirir al preu de 7 €.

^