La Biblioteca Martí Rosselló acull sessions de la Universitat de l'Experiència de la Universitat Ramon Llull
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
08 JUNY 2018

Es faran dues sessions prèvies els dies 18 de juny i 17 de setembre

La Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras serà durant el curs vinent seu dels cursos de l'entitat A12 Estudis i Recerca Interuniversitària, la Universitat de l'Experiència de la Universitat Ramon Llull-Blanquerna.

L'objectiu de l'entitat A12 és oferir formació continuada activa de nivell universitari a persones que vulguin ampliar el seu bagatge cultural, sense distincions d'edat ni cap altre condicionant, amb la participació d'un professorat altament qualificat en coneixements, docència, recerca i comunicació. Els cursos es fan en col·laboració amb la universitat Ramon Llull, i en concret de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.

És previst que durant el pròxim curs, d'octubre a juny, es facin conferències amb periodicitat quinzenal. Les sessions es faran els dilluns de 18.30 a 20.30 h. Els assistents pagaran una quota anual al voltant dels 40 €, depenent del nombre d'alumnes.

Dos actes previs

Abans de començar el curs s'han previst dues sessions de promoció a la mateixa biblioteca. La primera tindrà lloc el pròxim 18 de juny i comptarà amb la participació de la Dra. Eulàlia Vintró, que farà una conferència sota el títol de "El llegat cultural de Grècia". La segona sessió, el 17 de setembre, anirà càrrec del musicòleg Joan Vives, que impartirà la conferència titulada "Antonio Vivaldi, el gran retratista musical de la natura". Totes dues sessions es faran a les 18.30 h. L'entrada és lliure però amb aforament limitat. Cal reservar plaça abans de 15 de juny a través de l'adreça electrònica a12@blanquerna.url.edu

^