Obertes les preinscripcions per a la Universitat de l’Experiència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
18 SETEMBRE 2018

Fins divendres 21 de setembre està obert el període de preinscripcions per assistir a les sessions de l'entitat A12 Estudis i Recerca Interuniversitària, la Universitat de l'Experiència, de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna-URL) que començaran el 15 d'octubre a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras.

L'únic requisit per a accedir a aquests estudis és ser major d'edat. Les preinscripcions s'han de fer a la mateixa Biblioteca i l'ordre en què es duguin a terme serà el mateix amb què s'assignaran les places, que són limitades. L'import total de la quota és de 50 € (40 € de quota + 10 € d'inscripció) per a tot el curs.

Les sessions es faran els dilluns, inicialment de forma quinzenal, de 18.30 a 20.15 h. La primera de les xerrades, el 15 d'octubre, es titula "Klimt, Sezession i la Viena de final de segle" i anirà a càrrec de la historiadora de l'art Muntsa Lamúa. Pel que fa a la resta del primer trimestre del curs, fins a final d'any seguiran, el 29 d'octubre, "La mediació com a eina de millora de les relacions humanes i socials" amb el psicòleg i mediador Javier Wilhelm Wainsztein, "Raimon Panikkar, filòsof de la trobada entre cultures", el 12 de novembre amb el filòsof i escriptor Jordi Pigem, "La reina Marie-Antoinette, a Versalles: Una història en revisió" amb la filòloga Verónica Vives el 26 de novembre, i "Salut, felicitat i ment" el 10 de desembre a càrrec del doctor en medicina Manuel Sans. Les sessions es reprendran el gener de 2019 fins a final de curs el mes de juny.

Ahir es va fer a la Biblioteca la segona sessió de presentació dels cursos després de la que va protagonitzar el juny la política i filòloga Eulàlia Vintró. L'acte d'ahir, que va comptar amb unes paraules de salutació de l'alcalde Miquel Àngel Méndez, va anar a càrrec del musicòleg Joan Vives, que va glossar la figura d'Antoni Vivaldi en una conferència titulada "Antonio Vivaldi, el gran retratista musical de la natura".

^