Obertes les inscripcions per al nou curs d'A12 Estudis i Recerca Interuniversitària
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
04 JULIOL 2019

Fins al 30 de setembre es poden fer les inscripcions pel curs 2019-2020 per a les conferències i seminaris de la Universitat de l'Experiència de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna-URL) que a partir del 7 d'octubre, i per segon any consecutiu, es faran a la biblioteca municipal Martí Rosselló i Lloveras.
Aquest curs, les inscripcions es fan online i les places s'assignaran seguint l'ordre d'inscripció. La confirmació de les places es realitzarà per correu electrònic.

La quota anual és de 75 € i dona dret a l'assistència a les 3 conferències que s'impartiran cada mes, d'octubre a juny.

Tres seminaris

Enguany, i com a novetat respecte a l'any passat, a banda de les conferències s'ha previst la realització de tres seminaris: "A la recerca de l'Egipte dels faraons i de la seva petjada", a càrrec de la doctora Elisabeth Garcia Marrasé; "El llenguatge de les imatges. Introducció a la iconografia medieval", que impartirà la historiadora Muntsa Lamúa, i "Història de Catalunya. Aclarint malentesos, mites i realitats" a càrrec del també historiador Àngel Casals. Aquests seminaris tenen una quota diferenciada respecte al curs troncal.

El curs 2018-2019 va ser el primer en qual es van fer a Premià de Mar les conferències d'A12 Estudis i Recerca Interuniversitària. En aquella primera edició s'hi van inscriure un total de 116 persones i es van fer 15 xerrades a càrrec de conferenciants tan destacats com la política i filòloga Eulàlia Vintró, l'activista cristiana Sor Lucía Caram, l'economista Santiago Niño-Becerra o el periodista i historiador Enric Calpena, entre d'altres.    

Per a més informació podeu trucar al telèfon 934 399 459, els matins de dilluns a divendres de 10 a 14 h, o bé escriure a l'adreça electrònica a12@blanquerna.url.edu

^