La Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras estrena web
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 MAIG 2020

Coincidint amb la commemoració del desè aniversari de la seva inauguració, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras ha estrenat un nou web.

Seguint una estructura similar a la del web municipal i buscant la màxima facilitat de navegació per a l'usuari, l'espai de la biblioteca presenta quatre finestres que porten respectivament a la presentació de l'equipament, les seves activitats i serveis, la Col·lecció local i l'apartat dedicat a Infants i família.

Després d'aquestes finestres, el web mostra un apartat de notícies relacionades amb l'equipament, encapçalades per una felicitació de la regidora de Cultura, Elisenda Busquets, amb motiu del desè aniversari de la biblioteca. Al costat, una columna de finestres porta a les seccions del Club de Lectura, a l'Hora del conte, a la Guia de novetats, al servei eBibliocat de la Generalitat, a la Biblioteca virtual de la Diputació de Barcelona, a la secció Els bibliotecaris recomanen del mateix web de la Diputació, al Punt d'Informació Turística i al catàleg Aladí de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Finalment, el nou web de la biblioteca presenta l'agenda de l'equipament, l'agenda municipal, les publicacions de les xarxes del centre i enllaços a espais digitals d'informació municipal.

Cal recordar que la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras es troba actualment tancada al públic amb motiu de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.    

^