Els museus de l'Estampaciˇ i RomÓ preparen un Dia Internacional dels Museus amb activitats virtuals
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 MAIG 2020

El dilluns 18 de maig es commemora el Dia Internacional dels Museus (DIM). Per aquest motiu, entre els dies 15 i 18 de maig els museus premianencs, el de l'Estampació i el Romà, han preparat un seguit d'activitats que excepcionalment hauran de ser virtuals a conseqüència de les restriccions provocades per la crisi de la COVID-19.

Així, amb motiu del DIM, els museus premianencs oferiran als seus webs quatre píndoles en vídeo, de 5 minuts de durada cadascuna, sobre peces destacades de les seves col·leccions en el marc de l'acció La Joia del Museu que promouen el Servei de Museus de la Generalitat i l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. Encara en matèria audiovisual, es podrà visionar al web del Museu de l'Estampació un tour virtual que es va realitzar sobre l'exposició temporal Primília que l'artista Rosa Agenjo va presentar al Museu de l'Estampació a principis de gener, i dos vídeos del projecte Arrela't de difusió del patrimoni local de Premià de Mar entre els més joves, un sobre l'edifici octogonal del Museu Romà i l'altre sobre l'activitat d'estampar a la lionesa.

Recordem que tant el Museu de l'Estampació com el Museu Romà es troben tancats en el marc del decret d'Alarma pel coronavirus. Si l'evolució de la pandèmia ho permet, al mes de novembres es preveu fer una celebració al museu de manera presencial.

×  
Dia Internacional dels Museus 2020 Dia Internacional dels Museus 2020
Dia Internacional dels Museus virtual
^