Es posa en marxa la Taula pel Pacte per la reactivació social i econòmica
El document final serà la base principal del Pressupost Municipal del 2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 OCTUBRE 2020

Ahir es va celebrar telemàticament la reunió constituent de la Taula pel Pacte per la reactivació social i econòmica de Premià de Mar.

Aquesta primera reunió va servir per explicar als assistents els objectius de la taula, el funcionament general i les dinàmiques de treball que se seguiran.

Així, la Taula s'ha dividit en 3 grups de treball, que també es van reunir ahir:

  • Grup de Polítiques Socials i Protecció Social, que presideix la regidora de Serveis Socials Imma Morales.
  • Grup de Reconstrucció Econòmica, presidit pel tinent d'alcalde de l'àrea del Pacte Local per a la Reconstrucció Social i Econòmica, David Gutiérrez.
  • Grup de Sanitat i Salut Pública, que presideix la regidora de Salut Pública, Pilar Guardeño.

En la sessió d'ahir es va analitzar la situació en què es troba Premià de Mar arran de la pandèmia en cada un dels àmbits dels grups de treball, obrint un debat per generar propostes. En el que resta de l'octubre, es posaran en comú i es debatran les propostes recollides i es farà una valoració econòmica de les propostes. Posteriorment es durà a terme una sessió conjunta en la qual s'aprovarà el document del Pacte que es ratificarà el mes de novembre. Aquest document final serà la base principal del Pressupost Municipal del 2021 que presentarà a aprovació el govern.

Cal recordar que la Taula pel Pacte per la reactivació social i econòmica de Premià de Mar té per objectiu aportar les mesures necessàries per procurar la reactivació socioeconòmica del municipi, especialment pel que fa a les necessitats de les famílies, els comerços, els autònoms i les empreses en el marc de la situació creada per la COVID-19. Una reactivació, a més, que vindrà necessàriament recolzada per un seguit de mesures i protocols enfocats a garantir la salut de la ciutadania davant la pandèmia.

^