Es posa en marxa la Taula pel Pacte per la reactivaciˇ social i econ˛mica
El document final serÓ la base principal del Pressupost Municipal del 2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 OCTUBRE 2020

Ahir es va celebrar telemÓticament la reuniˇ constituent de la Taula pel Pacte per la reactivaciˇ social i econ˛mica de PremiÓ de Mar.

Aquesta primera reuniˇ va servir per explicar als assistents els objectius de la taula, el funcionament general i les dinÓmiques de treball que se seguiran.

AixÝ, la Taula s'ha dividit en 3 grups de treball, que tambÚ es van reunir ahir:

  • Grup de PolÝtiques Socials i Protecciˇ Social, que presideix la regidora de Serveis Socials Imma Morales.
  • Grup de Reconstrucciˇ Econ˛mica, presidit pel tinent d'alcalde de l'Órea del Pacte Local per a la Reconstrucciˇ Social i Econ˛mica, David GutiÚrrez.
  • Grup de Sanitat i Salut P˙blica, que presideix la regidora de Salut P˙blica, Pilar Guarde˝o.

En la sessiˇ d'ahir es va analitzar la situaciˇ en quŔ es troba PremiÓ de Mar arran de la pandŔmia en cada un dels Ómbits dels grups de treball, obrint un debat per generar propostes. En el que resta de l'octubre, es posaran en com˙ i es debatran les propostes recollides i es farÓ una valoraciˇ econ˛mica de les propostes. Posteriorment es durÓ a terme una sessiˇ conjunta en la qual s'aprovarÓ el document del Pacte que es ratificarÓ el mes de novembre. Aquest document final serÓ la base principal del Pressupost Municipal del 2021 que presentarÓ a aprovaciˇ el govern.

Cal recordar que la Taula pel Pacte per la reactivaciˇ social i econ˛mica de PremiÓ de Mar tÚ per objectiu aportar les mesures necessÓries per procurar la reactivaciˇ socioecon˛mica del municipi, especialment pel que fa a les necessitats de les famÝlies, els comeršos, els aut˛noms i les empreses en el marc de la situaciˇ creada per la COVID-19. Una reactivaciˇ, a mÚs, que vindrÓ necessÓriament recolzada per un seguit de mesures i protocols enfocats a garantir la salut de la ciutadania davant la pandŔmia.

^