Formularis
Web wordpress
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs “Web bàsic amb Wordpress”
Digitalitza't
Formularis
 

La present formació s'adreça prioritàriament a empreses i emprenedors del municipi i té com a objectiu crear el nostre propi web, on puguem transmetre la imatge de marca desitjada i donar a conèixer el nostre catàleg de productes i serveis, així com les dades de contacte o l'equip que hi treballa. 

Activitat gratuïta

Durada: 2 hores
Lloc: Online


Continguts:

  • Conceptes bàsics: escriptori, tipus d'usuaris i altres elements clau.

  • Com crear l'esquelet de la nostra web: pàgines, entrades i menús.

  • Eines per a una web atractiva: aparença i temes.

  • Pluggins i altres eines avançades.

  • Cas pràctic.


Objectius específics:

  • En aquest curs, aprendrem a crear el web corporatiu de manera gratuïta amb WordPress.com, una de les eines més populars, intuïtives i fàcils d'utilitzar.


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^