Formularis
Google ads
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs “Google Ads”
Digitalitza't
Formularis
 

La present formació s'adreça prioritàriament a empreses i emprenedors del municipi i té com a objectiu aprendre a crear campanyes per la cerca de Google per arribar a més clients i generar tràfic de qualitat cap a la seva web.

Activitat gratuïta

Durada: 2 hores
Lloc: Online


Continguts:

  • Definició d'un pla i establiment d'un pressupost per la nostra campanya.
  • Creació dels anuncis.
  • Anàlisi de les Keywords a través de les quals volem ens trobin els nostres clients.
  • Xarxa de Cerca i xarxa de Display
  • Com funciona el sistema de “pujas” (pagament per clic PPC).
  • Seguiment exhaustiu dels resultants.
  •  Cas pràctic.


Objectius específics:

  • El posicionament SEM és un mètode de posicionament de pagament que s'utilitza per arribar de manera més ràpida a les primeres posiciones en els resultats de cerca en Google (són anuncis de pagament). L'eina que s'utilitza per què la nostra campanya surti en les primeres posicions de Google, és el Google Ads. Els assistents aprendran a crear aquestes campanyes per la cerca de Google per arribar a més clients i generar tràfic de qualitat cap a la seva web.

Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^