Notes de Premsa
Constituïda la Taula Premianenca per a la Reforma Horària
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 JUNY 2018

En el marc de la celebració de la 5a Setmana dels Horaris, dimarts passat, dia 12 de juny, es va constituir la Taula Premianenca per la Reforma Horària. La taula, presidida per l'alcalde Miquel Àngel Méndez, està formada per representants de totes les forces polítiques del ple, representants dels sectors empresarial, sindical, cultural, del comerç i de l'educació, col·lectius que es consideren directament implicats en les conseqüències d'una possible reforma horària, i tècnics municipals d'Ensenyament, Esports, Joventut, Salut Pública i Projectes Estratègics.

L'objectiu de la Taula, tal com es manifesta en la moció de suport a la Iniciativa per a la Reforma Horària aprovada per tots els grups en el ple de febrer de 2017, és promoure acords entre l'Ajuntament, els sectors representats i la ciutadania per constituir una comunitat de treball que promogui la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps. En la reunió d'ahir es buscava conscienciar aquests representants de la conveniència d'adaptar els horaris existents per la conciliació, la millora d'aspectes com la salut personal a partir dels horaris de treball, l'alimentació i el descans, i establir les possibles accions consensuades que poden dur-se a terme des de la vila. En aquest sentit va sorgir la proposta de creació d'un Pacte pel Temps, en el qual els diferents actors reunits proposin idees per aplicar aquesta filosofia en l'àmbit local.

En la mateixa reunió constitutiva de la Taula Premianenca per a la Reforma, es va repartir documentació amb exemples del que s'ha fet al respecte a altres municipis, i es va emplaçar als presents a recollir idees entre els seus col·laboradors sectorials i a fer les aportacions que considerin avinents. Els participants van emplaçar-se a una segona trobada el pròxim 17 de juliol per posar en comú les propostes recollides i orientar el treball de la Taula per als pròxims mesos.

Acte públic amb l'impulsor de la Reforma Horària Fabian Mohedano

Dins del programa de la celebració de la 5a Setmana dels Horaris a Premià de Mar, demà divendres, dia 15 de juny, a les 19 h, el treballòleg i impulsor de la Reforma Horària Fabian Mohedano protagonitzarà al Centre Cívic un acte públic amb el títol de «Els reptes de la reforma horària».

Cartell "Els reptes de la reforma horària"

^