Concurs del cartell del Dia internacional de les dones 2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 FEBRER 2020

L'Ajuntament de PremiÓ de Mar convoca un concurs per triar el cartell de la pr˛xima ediciˇ del Dia Internacional de la Dona que es commemora el dia 8 de marš. 

En el concurs hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys. Cada concursant podrÓ presentar un mÓxim de dues obres. Les obres presentades han de ser originals i inŔdites i els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tŔcnica que permeti la fotoreproducciˇ i la impressiˇ en quadricromia.

El cartell ha d'incorporar el logotip de l'ajuntament i s'ha de tenir present que l'eix temÓtic Ús el Dia Internacional de les Dones.

El jurat tindrÓ en compte l'originalitat, la creativitat, la seva capacitat comunicativa, l'adequaciˇ a la temÓtica del Dia Internacional de les Dones, aixÝ com la versatilitat per adaptar-se a diferents formats.

Un ˙nic premi

S'atorgarÓ un ˙nic premi de 450 € per al cartell guanyador. El jurat podrÓ declarar el premi desert si ho estima oport˙. El nom del guanyador/a figurarÓ en el programa del Dia Internacional de les Dones. El cartell guanyador i tots els que hagin entrat a concurs, podran ser exposats.

Els originals s'hauran de lliurar al Centre CÝvic del carrer de l'Esperanša 19, en horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 h i de 17 a 21 h. La data final per a la presentaciˇ de propostes serÓ el 10 de febrer a les 14 h.

La proposta d'aquest concurs es va tractar en la la darrera reuniˇ de la Taula de GŔnere i forma part del conjunt d'accions en matŔria d'igualtat de gŔnere que es volen portar a terme durant aquest 2020.  

Bases del concurs

^