Facebook
X-twitter
Instagram
Youtube
Telegram-plane
Portada Casa de la Dona
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Casa de la Dona

×  
La Casa de la Dona La Casa de la Dona

La Casa de la Dona és un espai municipal de referència i comunitat per a les nenes i les dones del municipi de Premià de Mar.

També és un recinte de reflexió i transformació pels nens i els homes que es plantegen una altra masculinitat més humana i plural.

Promovem el creixement personal i comunitari gràcies a la creació d'una xarxa de dones, erigida sobre els principis de col·laboració, ajuda mútua, aprenentatge col·lectiu, escolta activa i empatia... entre altres.

A la Casa de la Dona t'espera un lloc de trobada on sentir-te escoltada, i acompanyada, tant per part de professionals com d'altres dones usuàries de l'espai.

T'oferim informació, orientació, atenció i suport, a part d'activitats de formació, benestar, oci i salut.

Vine a compartir les teves necessitats i les teves experiències, mentre connectes amb tu mateixa i amb la resta, per assolir la teva autonomia i empoderament.

Si creus que hi ha una alternativa més justa, equitativa i inclusiva de viure en societat i vols ajudar i aprendre d'altres nenes i dones, aquesta és la teva Casa. BENVINGUDA!

RESPONSABLES

PolíticRafa Navarro

Tècnica:Anna Bernat


+ INFORMACIÓ

Horari:
Dilluns, Dimecres i Divendres, de 9 a 13
Dimarts i Dijous, de 15 a 19 h
Ubicació: C/ Joan XXIII , 2 – 8, Nau 2, 08330, Premià de Mar
Telèfon: 93 741 31 28
Correu electrònic: casadeladona@premiademar.cat

Destaquem:
 
Dia de l'Orgull 2024
El divendres 28 de juny se celebra el Dia Internacional pels drets del col·lectiu LGTBIQ+, o Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+. A Premià de Mar, el dia de l'Orgull es commemorarà amb un programa d'actes sota l'eslògan de “Premià de Mar, lliure i diversa”.Més informació...
×  
Xerrada Amelia Tiganus Espai l'Amistat 16 de gener de 2024 Xerrada Amelia Tiganus Espai l'Amistat 16 de gener de 2024
 
^