Casa de la Dona de PremiÓ de Mar
Portada Casa de la Dona Contacte Reserva de sales per a grups de Ca la Dona
Perfil web
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Reserva de sales per a grups de Ca la Dona

La Casa de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 50 persones. Aquesta sala polivalent estÓ destinada per a l┤˙s p˙blic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats i associacions sense Ónim de lucre inscrites al Registre municipal d'entitats.

La disponibilitat i els horaris d┤˙s d'aquesta sala estÓ condicionada a la compatibilitat de les activitats que es diguin a terme, atŔs que no s'hi poden celebrar actes que pertorbin el funcionament habitual de La Casa de la Dona.

Des de la Casa de la Dona es persegueixen les segŘents finalitats quan se cedeix la sala polivalent:

  1. Donar suport infraestructural perquŔ les entitats de dones puguin fer activitats.
  2. Oferir l'espai a entitats de dones de la ciutat per promoure i consolidar les associacions, entitats i grups cÝvics.

 Requisits previsPrŔviament a la tramitaciˇ de la solĚlicitud de la cessiˇ de la sala polivalent, cal haver llegit i acceptat les normes bÓsiques de compliment obligatori per a les persones i entitats usuÓries de la Casa de la Dona de PremiÓ de Mar. 

 Qui ho pot solĚlicitar?Les entitats solĚlicitants han de tenir per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, educatiu, de lleure, laboral, mediambiental, de les nenes i les dones del municipi de PremiÓ de Mar. 

 Quins drets atorga?La reserva dona dret a la utilitzaciˇ de la sala polivalent i a les instalĚlacions solĚlicitades, tenint en compte les normes bÓsiques de compliment obligatori per a les persones i entitats usuÓries de la Casa de la Dona de PremiÓ de Mar.

La tinenša de les claus cedides per poder fer ˙s autoritzat de l'espai Ús de carÓcter personal i intransferible. No es podrÓ fer c˛pia de les claus lliurades.

 Quan es pot solĚlicitar?La solĚlicitud cal que es faci amb una antelaciˇ mÝnima de quinze dies a la realitzaciˇ de l'acte.

 Quin cost tÚ?La cessiˇ de la sala polivalent de la Casa de la Dona Ús gratu´ta.

En cas que l'espai pateixi algun desperfecte relacionat amb la cessiˇ d┤˙s, l'entitat o associaciˇ serÓ la responsable de reparar el dany. 

 Com es pot solĚlicitar? 

  • Electr˛nicament : A travÚs d'instÓncia genŔrica a l'Ajuntament de PremiÓ de Mar.
  • Presencialment: Si voleu fer aquest trÓmit presencialment, us podeu adrešar a: C/ Joan XXIII , 2 – 8, Nau 2, 08330, de PremiÓ de Mar; de dilluns, dimecres i divendres, de 9h a 13h; i dimarts i dijous, de 15h a 19h
 
 
 
 
^