Casa de la Dona de Premià de Mar
Portada Casa de la Dona Contacte Reserva de sales per a grups de Ca la Dona
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Reserva de sales per a grups de Ca la Dona

La Casa de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 50 persones. Aquesta sala polivalent està destinada per a l´ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats i associacions sense ànim de lucre inscrites al Registre municipal d'entitats.

La disponibilitat i els horaris d´ús d'aquesta sala està condicionada a la compatibilitat de les activitats que es diguin a terme, atès que no s'hi poden celebrar actes que pertorbin el funcionament habitual de La Casa de la Dona.

Des de la Casa de la Dona es persegueixen les següents finalitats quan se cedeix la sala polivalent:

  1. Donar suport infraestructural perquè les entitats de dones puguin fer activitats.
  2. Oferir l'espai a entitats de dones de la ciutat per promoure i consolidar les associacions, entitats i grups cívics.

 Requisits previsPrèviament a la tramitació de la sol·licitud de la cessió de la sala polivalent, cal haver llegit i acceptat les normes bàsiques de compliment obligatori per a les persones i entitats usuàries de la Casa de la Dona de Premià de Mar. 

 Qui ho pot sol·licitar?Les entitats sol·licitants han de tenir per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, educatiu, de lleure, laboral, mediambiental, de les nenes i les dones del municipi de Premià de Mar. 

 Quins drets atorga?La reserva dona dret a la utilització de la sala polivalent i a les instal·lacions sol·licitades, tenint en compte les normes bàsiques de compliment obligatori per a les persones i entitats usuàries de la Casa de la Dona de Premià de Mar.

La tinença de les claus cedides per poder fer ús autoritzat de l'espai és de caràcter personal i intransferible. No es podrà fer còpia de les claus lliurades.

 Quan es pot sol·licitar?La sol·licitud cal que es faci amb una antelació mínima de quinze dies a la realització de l'acte.

 Quin cost té?La cessió de la sala polivalent de la Casa de la Dona és gratuïta.

En cas que l'espai pateixi algun desperfecte relacionat amb la cessió d´ús, l'entitat o associació serà la responsable de reparar el dany. 

 Com es pot sol·licitar? 

  • Electrònicament : A través d'instància genèrica a l'Ajuntament de Premià de Mar.
  • Presencialment: Si voleu fer aquest tràmit presencialment, us podeu adreçar a: C/ Joan XXIII , 2 – 8, Nau 2, 08330, de Premià de Mar; de dilluns, dimecres i divendres, de 9h a 13h; i dimarts i dijous, de 15h a 19h
 
 
 
 
^