Una cuestión de genero, segona pel·lícula del Cicle de cinema en clau de gènere
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 OCTUBRE 2020

Dijous vinent, dia 29 d'octubre, es projectarà a l’Espai l'Amistat la pel·lícula Una cuestión de genero, dirigida per Mimi Leder. Es tracta del segon film del Cicle de cinema en clau de gènere que, dins les accions en matèria d'igualtat que impulsa la Taula de Treball de Gènere, es va encetar el 24 de setembre amb Sufragistes.  

Cal recordar que aquest cicle de cinema de gènere pretén sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre l'existència, encara avui en dia, de desigualtats entre dones i homes, així com combatre la violència de gènere.

Les projeccions són gratuïtes. Per poder accedir a la sala cal passar per taquilla i recollir l'entrada el mateix dia de la projecció, a partir de les 18 h, o descarregar-la des del web de l'Espai l'Amistat.

Una cuestión de género, es projectarà dijous a les 19.30 h a l'Espai l'Amistat. La pròxima pel·lícula del cicle serà Criadas y señoras, i la seva projecció està prevista pel 26 de novembre.

Cal recordar que la Taula de Treball de Gènere es va crear el 2016 amb l'objectiu de promocionar activitats de sensibilització en clau de gènere, així com el disseny de campanyes de rebuig i de prevenció d'actituds masclistes.

Una cuestión de género

^