Actualització de les alteracions de la circulació per les obres de la carretera de Premià de Dalt
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 OCTUBRE 2020
  • Des d'avui divendres, el tram de la Gran Via de Lluís Companys entre la carretera de Premià de Dalt i la Riera de Premià és de direcció en doble sentit.
  • A partir del pròxim dilluns 2 de novembre, l'encreuament de la carretera de Premià de Dalt amb el carrer de Milà Fontanals es tallarà al trànsit.

Aquestes modificacions es fan per millorar la circulació de vehicles en aquesta zona afectada per les obres de la carretera de Premià de Dalt.

Cal recordar que l'objectiu d'aquestes obres és la pacificació de la carretera de Premià de Dalt, que quedarà en un únic sentit direcció mar des del Camí del Mig i fins a la Gra Via de Lluís Companys, i la construcció d'una rotonda a l'altura del Camí del Mig. Un cop convertit en carrer, la via veurà ampliades les voreres i comptarà amb més de 200 places d'aparcament gratuïtes.

Entretant, s'han habilitat dos aparcaments públics i gratuïts: un a la cruïlla del carrer d'Antoni Gaudí amb la carretera de Premià de Dalt i l'altre al solar que hi ha entre el Camí del Mig i la mateixa carretera.
Les obres tenen una durada total prevista d'11 mesos.

Podeu consultar totes les modificacions de trànsit en el següent mapa interactiu.   

^