Actualitzaciˇ de les alteracions de la circulaciˇ per les obres de la carretera de PremiÓ de Dalt
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 NOVEMBRE 2020
  • Els dies 24, 25 i 26 de novembre, l'encreuament de la carretera de Premià de Dalt amb el carrer de Milà Fontanals es tallarà al trànsit.
  • El el tram de la Gran Via de Lluís Companys entre la carretera de Premià de Dalt i la Riera de Premià és de direcció en doble sentit.

Aquestes modificacions es fan per millorar la circulació de vehicles en aquesta zona afectada per les obres de la carretera de Premià de Dalt.

Cal recordar que l'objectiu d'aquestes obres és la pacificació de la carretera de Premià de Dalt, que quedarà en un únic sentit direcció mar des del Camí del Mig i fins a la Gra Via de Lluís Companys, i la construcció d'una rotonda a l'altura del Camí del Mig. Un cop convertit en carrer, la via veurà ampliades les voreres i comptarà amb més de 200 places d'aparcament gratuïtes.

Mentrestant, s'han habilitat dos aparcaments públics i gratuïts: un a la cruïlla del carrer d'Antoni Gaudí amb la carretera de Premià de Dalt i l'altre al solar que hi ha entre el Camí del Mig i la mateixa carretera. 

Les obres tenen una durada total prevista d'11 mesos.

Podeu consultar totes les modificacions de trànsit en el següent mapa interactiu.   

^