Dues escoles de la vila participen en el projecte CUEME
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
22 MARă 2021

Aquest curs, les escoles Sant Crist˛fol i el DofÝ participen de nou en el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CUEME) que impulsa la Diputaciˇ de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament, amb l'objectiu de promoure l'emprenedoria entre els estudiants.

Els centres ja han tramitat la constituciˇ de les respectives cooperatives ("Els llampecs" i "ANTOF" per part del Sant Crist˛fol i "Dolphin's shop" per part del DofÝ) per participar en el projecte. Per fer-ho, prŔviament han elaborat els estatuts i han presentat les actes de constituciˇ de les cooperatives. Pr˛ximament rebran el preceptiu NIF.

Amb l'objectiu de familiaritzar-se amb el funcionament de les cooperatives, els estudiants han dut a terme una visita virtual a la cooperativa premianenca MIR Serveis Socials SCCL. En el decurs de la visita, els alumnes van tenir ocasiˇ de conŔixer el funcionament intern de l'empresa i les tasques a desenvolupar per part dels socis cooperativistes.

Cal recordar que el projecte CUEME impulsa la cultura de l'emprenedoria entre els estudiants fent-los viure tot el procÚs que va des de la constituciˇ d'una cooperativa fins a la venda dels productes elaborats.      

^