Espai de famílies amb nadons

mares nadons

Acabes de tenir un nadó? Vine a la biblioteca a compartir-ho amb altres famílies!  

Ens trobem a la sala de petits lectors, cada 15 dies, els dijous al matí a partir de les 11 h.

Les trobadesLes participants, acompanyades dels seus nadons, tindran l'oportunitat de compartir, en un espai còmode i tranquil, experiències sobre criança amb altres mares.

L'objectiu de l'activitat és la crear un espai confortable on mares i pares, amb els seus nadons, puguin conèixer altres persones que es trobin en les mateixes circumstàncies i amb les quals puguin compartir vivències sobre criança. L'espai està pensat per a famílies amb nadons que acabin de néixer o que encara no es puguin desplaçar (de 0 a 8 mesos aproximadament).

A la Biblioteca les famílies també  trobaran assessorament sobre criança a través de la bibliografia situada a la secció “Famílies”.

L'activitat, que és gratuïta, tindrà lloc els dijous cada quinze dies a les 11 h a la sala de petits lectors de l'Àrea infantil de la Biblioteca. No cal inscripció prèvia.

SESSIONS 2022-2023

6 d'octubre

20 d'octubre

3 de novembre

17 de novembre

1 de desembre

15 de desembre

12 de gener

26 de gener

9 de febrer

23 de febrer

9 de març

23 de març

20 d'abril

4 de maig

18 de maig

1 de juny

15 de juny


Pit de Mar

L'associació premianenca Pit de Mar dóna suport a la lactància materna. Organitzen trobades quinzenals a la sala de petits lectors de la biblioteca, a les 17 h o a les 11 h, segons la setmana.

 
 
 
 
^