Habitatge
Portada Serveis Socials Habitatge Acolliment residencial d'urgència
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Acolliment residencial d'urgència

 Que es?  Què és?Servei d'acolliment residencial que supleix temporalment la llar familiar en casos puntuals i d'urgència. L'allotjament pot prestar-se en un establiment social o en qualsevol altre recurs que aconsegueixi la mateixa finalitat com són els establiments hotelers (pensió, fonda, hotel, càmping...). El suport social el presten els professionals de l'equip bàsic d'atenció social de referència de la persona i/o família.

A qui s'adreça?  A qui s'adreça?Persones i/o unitats de convivència residents al municipi de Premià de Mar en situació d'exclusió social i/o residencial per motius econòmics, d'urgència i/o emergència Social.
Requisits

  • Les persones interessades han d'estar empadronades a Premia de Mar, a excepció feta de les persones sense llar en situació de pobresa extrema. Poden ser també beneficiaris persones que resideixen, viuen o es troben al municipi de Premià de Mar i que per circumstàncies especials sobrevingudes i urgents necessiten el servei.
  • Valoració tècnica per part dels serveis socials municipals. La valoració de l'estat de necessitat es farà tenint en compte especialment la circumstància de no tenir habitatge ni disposar de mitjans propis immediats per adquirir-la i valorar que l'única resposta vàlida en el cas concret, sigui un acolliment residencial d'urgència.

 Com s'hi pot accedir?  Com s'hi pot accedir?
Com es fa el tràmit?El servei es pot sol·licitar en qualsevol moment de l'any. Per fer-ho cal dirigir-se als serveis socials municipals i/o demanar cita prèvia amb el professional de referència dels serveis socials municipal.

 Quina documentació es necessita? 

  1. Els professionals dels serveis socials valoraran la situació personal i social i faran, si escau, la proposta del recurs. Serà en aquest moment quan es demanarà a la persona interessada la documentació necessària per demostrar la situació de necessitat.
  2. Document d'identificació personal (DNI/Passaport/NIE/NIF)
  3. Documentació que acrediti la situació de necessitat d'acolliment residencial urgent.

+ INFORMACIÓ

 On es pot fer?  On es pot fer?Tramitació presencial:

Tramitació online: NO

 
 
 
 
^