El 2 de juliol torna la Shopping Night
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
21 JUNY 2016

Dissabte 2 de juliol es farà una nova edició de la Shopping Night. Els comerços que hi participen obriran fins a les 12 de la nit i es faran diverses activitats promocionals i festives.

La majoria de les activitats es concentraran als carrers Gran Via (entre la Riera i la Ctra de Vilassar), Enric Granados i Jacint Verdaguer  (entre de la Plaça fins i Dr. Fleming), Marina ( entre Gran Via i Enric Granados) i Eixampla (entre Gran Via i Esperança). Aquests carrers estaran tallats al trànsit entre les 17 i les 12 de la nit.

Entre les activitats confirmades hi haurà actuacions musicals en directe, patinatge a la plaça de la Sardana, exhibició d'arts marcials i gimnàstica a la plaça dels Països Catalans, música amb DJ i altres activitats a la plaça de Can Boter, hoquei línia a la Gran Via, exhibicions de balls i tallers per als més petits.

Com a novetat, a la Plaça de Sardana s'ubicarà el Natural Shopping night, en la qual diverses botigues de productes naturals i/o saludables i establiments relacionats amb la vida saludable mostraran els seus productes i/o serveis.

Shopping Night 2016

^