Centres educatius i Ajuntament formalitzen el conveni per subvencionar els llibres i material escolar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 JULIOL 2017

Aquest matÝ ha tingut lloc a la sala de plens la signatura dels convenis per atorgar als centres educatius una subvenciˇ per la compra de llibres de text i material educatiu per al proper curs 2017-2018. El percentatge de la subvenciˇ serÓ del 75% sobre el total de la despesa en llibres de text i material educatiu de cada centre. Els llibres i material adquirits formaran part d'un programa de socialitzaciˇ per fomentar-ne el reciclatge i el reaprofitament per part dels alumnes, de manera que tambÚ hi estiguin implicats des de la responsabilitat colĚlectiva. Cada centre escolar seguirÓ el sistema de socialitzaciˇ/ reciclatge de llibres i material escolar que consideri mÚs adient.

Els beneficiaris d'aquesta subvenciˇ sˇn els alumnes empadronats a PremiÓ de Mar i a PremiÓ de Dalt que assisteixen als centres educatius p˙blics i concertats de PremiÓ de Mar. El fet que la subvenciˇ s'estengui als alumnes empadronats a PremiÓ de Dalt es deu a un acord de reciprocitat entre els 2 ajuntaments, del qual tambÚ se'n beneficien els alumnes empadronats a PremiÓ de Mar que estudien a un centre de PremiÓ de Dalt.

A l'acte de signatura hi ha assistit totes les escoles p˙bliques i concertades: Sant Crist˛fol, Montserrat, La Liˇ, Mar Nova, DofÝ, El Pilar, AssÝs, La Salle i l'Institut. Per part de l'Ajuntament hi han assistit l'alcalde Miquel Buch, el 2n tinent d'Alcalde, David GutÝerrez, i la regidora d'Ensenyament, Esmeralda Calleja.

Representants de tots els centres escolars han signat el conveni
Representants de tots els centres escolars han signat el conveni
^