Notes de Premsa
L'Ajuntament de Premià de Mar se suma a la convocatòria d'Aturada del País per a demà 3 d'octubre i condemna enèrgicament la violència  per part de les forces de seguretat de l'Estat per impedir l'1-O
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 OCTUBRE 2017

El diumenge 1 d'octubre de 2017 passarà a la història a Catalunya per la vergonya d'un Estat espanyol repressor que ha exercit una dura violència davant d'uns ciutadans absolutament indefensos. Però sobretot restarà en els nostres cors i en la nostra memòria per l'actitud cívica, serena, coratjosa, pacífica i persistent d'uns ciutadans que van sortir a votar i exercir la democràcia malgrat les amenaces i l'estat de setge i por.

Davant aquests fets, l'Ajuntament de Premià de Mar rebutja i condemna enèrgicament les accions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que han provocat més de 800 persones ferides i han suposat una agressió directa als drets fonamentals del poble català. Alhora,  manifesta el seu compromís ferm en la defensa dels drets civils i polítics, així com del model de convivència de la societat catalana.

Demà dimarts 3 d'octubre, l'Ajuntament de Premià de Mar, amb el suport de les seccions sindicals de CCOO, UGT, CGT i SFP suspèn totalment la seva activitat institucional així com la prestació de tots els serveis, garantint els serveis d'urgències.

Així mateix, d'acord amb les seccions sindicals, us convoquem a les 9 del matí a la plaça de l'Ajuntament per participar en les concentracions i mobilitzacions cíviques que tinguin lloc. Són moments de continuar sumant esforços per mantenir la cohesió social.

^