Notes de Premsa
L'Ajuntament de PremiÓ de Mar se suma a la convocat˛ria d'Aturada del PaÝs per a demÓ 3 d'octubre i condemna enŔrgicament la violŔncia  per part de les forces de seguretat de l'Estat per impedir l'1-O
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 OCTUBRE 2017

El diumenge 1 d'octubre de 2017 passarÓ a la hist˛ria a Catalunya per la vergonya d'un Estat espanyol repressor que ha exercit una dura violŔncia davant d'uns ciutadans absolutament indefensos. Per˛ sobretot restarÓ en els nostres cors i en la nostra mem˛ria per l'actitud cÝvica, serena, coratjosa, pacÝfica i persistent d'uns ciutadans que van sortir a votar i exercir la democrÓcia malgrat les amenaces i l'estat de setge i por.

Davant aquests fets, l'Ajuntament de PremiÓ de Mar rebutja i condemna enŔrgicament les accions violentes i criminals dels cossos de la GuÓrdia Civil i la Policia Nacional que han provocat mÚs de 800 persones ferides i han suposat una agressiˇ directa als drets fonamentals del poble catalÓ. Alhora,  manifesta el seu compromÝs ferm en la defensa dels drets civils i polÝtics, aixÝ com del model de convivŔncia de la societat catalana.

DemÓ dimarts 3 d'octubre, l'Ajuntament de PremiÓ de Mar, amb el suport de les seccions sindicals de CCOO, UGT, CGT i SFP suspŔn totalment la seva activitat institucional aixÝ com la prestaciˇ de tots els serveis, garantint els serveis d'urgŔncies.

AixÝ mateix, d'acord amb les seccions sindicals, us convoquem a les 9 del matÝ a la plaša de l'Ajuntament per participar en les concentracions i mobilitzacions cÝviques que tinguin lloc. Sˇn moments de continuar sumant esforšos per mantenir la cohesiˇ social.

^