El nou consell d´Infants, constituït
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
29 GENER 2018

Dissabte es va celebrar a l´Escola de Música l´acte de constitució del nou Consell d´Infants, format per alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Premià de Mar. Es tracta d´un òrgan estable de participació que permet que els nois i noies puguin fer arribar a l´Ajuntament les seves opinions sobre el poble així com propostes per millorar-ne determinats aspectes, i per tant, tenen l´oportunitat d´implicar-s´hi directament. La funció dels consellers serà la de recollir les propostes dels companys de classe i fer-les arribar al Plenari del Consell d´Infants i a la vegada recollir els encàrrecs que es fan des de l´Ajuntament i traspassar-los a la classe, a on es debatran i s´elaboraran noves propostes que hauran de ser consensuades. El consell d'infants es reunirà un cop al mes a la sala de plens de l'Ajuntament.

En aquesta nova edició es vol donar un nou impuls al Consell, fent que els seus membres se sentin més partícips del dia a dia del municipi i alhora es vol donar més visibilitat a la feina que fan els consellers i les escoles. Per a aquesta edició es comptarà amb el suport extern de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una entitat que des de fa anys treballa en l´àmbit de la joventut, l´educació i la participació democràtica, entre d´altres.

Els membres del Consell d´Infants són: Lucía Ponce; Alvaro Travesa; Nayara Falcó; Esteve Navarro; Mariona Fuster; Alan Pose; Adam Pont; Júlia Sabio; Biel Aldea; Judith Dominguez; Abril Boya; Ainhoa Castillo; Aitana Carrasco; Gala Amado; Adrià Conesa; Oriol Buch; Antoni Serrano; Lidia Babiano; Aina Casadesús; Dario López; Maria Vallès; Aroha Rodríguez; i Guillem Martín.

L´acte de constitució va comptar amb la participació de l´alcalde, Miquel Àngel Méndez, el regidor d´Ensenyament Rafa Navarro i diversos regidors de l´equip de govern i de l´oposició.  

Consell d'infants

^