Els patis de les escoles La Lió, Sant Cristòfol i Mar Nova obriran els caps de setmana i festius
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
05 FEBRER 2018

A partir del 10 de febrer i fins a final de curs, tots els dissabtes i diumenges i també els dies festius els patis de les escoles La Lió, Sant Cristòfol i Mar Nova obriran les seves portes perquè els infants i joves tinguin més espais lliures per jugar o practicar esports. La intenció del projecte és ampliar els espais públics destinats al lleure, especialment per als més petits, més enllà de les zones infantils i les places existents a Premià de Mar.

Fins ara els dissabtes estava obert el pati de l'escola La Lió i ara s'amplien els dies (passant a dissabtes, diumenges i festius) i també es tripliquen els centres, ja que s'hi afegeixen les escoles Sant Cristòfol i Mar Nova. Els horaris d’obertura dels patis serà de 9.30 a 14 i de 16 a 19h.

Aquesta ampliació dels patis oberts s’ha fet de manera consensuada amb els centres escolars i comptarà amb supervisors de l’Ajuntament, que vetllaran perquè es faci un bon ús de les instal·lacions. Paral·lelament, la regidoria d’Ensenyament ha expressat la voluntat de treballar conjuntament amb escoles, AFAs i grups de joves per poder generar projectes de dinamització consensuats i comuns, aprofitant aquests espais. Alhora, tant les escoles com la regidoria han expressat la seva voluntat que l’experiència sigui positiva, entenent que el respecte per les instal·lacions escolars i el seu ús responsable també recau en tots els usuaris dels patis oberts.

Escola Sant Cristòfol

^